Ingrediënten voor 4 personen:
• 400 gram gestoomde makreelfilet
Bereidingswijze:
Mango in stukjes snijden en samen met de olie en het bier in een mengkom doen. Met een staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Eventuele graatjes met een pincet uit de gestoomde makreelfilet halen en in stukjes snijden. De stukjes in een mengkom doen en samen met de roomkaas en fijngeknipte bieslook met een staafmixer pureren. Op smaak brengen met peper en zout. Over kelkglazen of schaaltjes verdelen en met de mangodressing en reepjes stokbrood of ciabatta serveren.
Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret, Schoolstraat 77, 3451 AC Vleuten
Assortiment van deze brouwerij: Duits & Lauret Stout, Duits & Lauret Blond
Voor verkooppunten en verkrijgbaarheid in cafés en restaurants, zie: www.duitslauret.com