Makreelfilet met roomkaas en mangodressing met Duits & Lauret blond

Ingrediënten voor 4 personen:

 • 400 gram gestoomde makreelfilet

• 100 gram verse roomkaas
• 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
• 4 eetlepels verse, rijpe mango, geschild
• 2 eetlepels zonnebloemolie
• 8 eetlepels Duits & Lauret blond
• peper uit de molen en zout naar smaak

 

Bereidingswijze:

 Mango in stukjes snijden en samen met de olie en het bier  in een mengkom doen. Met een staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Eventuele graatjes met een pincet uit de gestoomde makreelfilet halen en in stukjes snijden. De stukjes in een mengkom doen en samen met de roomkaas en fijngeknipte bieslook met een staafmixer pureren. Op smaak brengen met peper en zout. Over kelkglazen of schaaltjes verdelen en met de mangodressing en reepjes stokbrood of ciabatta serveren.

 

Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret, Schoolstraat 77, 3451 AC Vleuten

www.duitslauret.com

 

Assortiment van deze brouwerij: Duits & Lauret Stout, Duits & Lauret Blond

 

Voor verkooppunten en verkrijgbaarheid in cafés en restaurants, zie: www.duitslauret.com