Ingrediënten voor vier personen:
Bereidingswijze:
Sjalotjes schillen en in stukjes snijden. De harde onderkant van de champignons afsnijden, met een borsteltje of doekje schoon vegen en in stukjes snijden. De olie in een wok verwarmen en de champignons en stukjes sjalot roerbakken. Groentenfond toevoegen en op de laagste hittebron 5 minuten stoven. Na de stooftijd het stoofvocht iets inkoken en het bier de hoisinsaus erdoor roeren. Nog kort goed verwarmen. Zo warm mogelijk serveren met licht geroosterd stokbrood, of Turks broodof volkorenbrood. Met fijngeknipte bladpeterselie garneren. Een licht gekoeld glas Duits & Lauret Dubbelbock erbij serveren.
Speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret, Schoolstraat 77, 3451 AC Vleuten, www.duitslauret.com
Assortiment van deze brouwerij: Duits & Lauret Blond, Duits & Lauret KIEM, Duits & Lauret Dubbelbock, Duits & Lauret Stout, Duits & Lauret Winterstout
Voor verkooppunten en verkrijgbaarheid in cafés en restaurants, zie: www.duitslauret.com